vineri, 15 august 2014

Despre Mircea Badea

L-am urmarit pe badea cam din 2007. Mi-aduc aminte ca stateam in camin, si aveam tuner TV, nici macar TV.
Au trecut 7 ani de-atunci, si nu-l mai suport.
Si MULTI, foarte multi pe care-i stiam fani badea, acum nu-l mai inghit. A incercat cineva sa(-si) explice ce s-a intamplat?
Eu spun sincer, il urasc de la faza cu Rosia Montana – pentru ca a mintit. Il urasc pentru ca a mintit, si mi-am pierdut increderea in el. Daca tacea, nu sufla o voirba, poate ii dadeam credit ca “nu se baga”. Dar asa, e mincinos, si-a incalcat principiile si valorile de care vorbea la TV.

Dar restul?
Daca ati fost fani si acum il urati, de ce o faceti? Mi-ar placea sa aflu, poate chiar citeste omul.
————–
P.S.: si observ ca se deterioreaza pe zi ce trece. Inainte facea misto de situatii, acum se oftica, inainte facea caterinca, acum baga cu “ma ocup eu”; s-a luat de fata aceea de la Mondenii, spunand, citez: “Va promit si eu ca veti mai auzi de ea. Adevarata sustinere de abia urmeaza.”
Ba badea, ce puii mei vrei tu sa “dezvalui” despre o fata de 20-25 de ani? Ca in liceu fuma in baie? Esti chiar penibil, pe bune! (Nu mai spun ca are 40′j de ani, si ameninta fete de 20)

Apoi, in emisiune facea misto de “chilotareala” – si acum isi pune poze pe net cu el in curu’ gol…. WHAT THE FUCK!!!!!!!???

P.P.S.:  Sunt, cred, doua feluri de vedete: unii care au un public tinta de varsta constanta - aici, de exemplu, e Tudor Chirila. La 20 de ani canta pentru cei de 20 de ani, acum are 40 de ani si canta tot pentru cei de 20 de ani.
In sectiunea a doua sunt vedetele care cresc odata cu publicul. La 20 de ani cantau/faceau emisiuni pentru  tineri de 20 de ani, acum vedeta are 40 de ani si publicul lui tinta e generatia in care a crescut = face emsiuni/muzica pentru cei de 40 de ani.

Cine e badea?
La 20 de ani facea emisiuni pentru 20 de ani, acum are 40 de ani si... astia de 30-40 de ani, fostul lui public - care era educat pe-atunci, atat cat poate fi educat un tanar de 20 de ani, publicul "lui" azi nu-l mai suporta.
In 2014, badea NU se adreseaza nici publicului de 20 de ani (desi el are 40) pentru ca si-ar fi pastrat stilul de caterinca, amuzant, volubil, inteligent.
So, care e publicul de azi al lui Badea?
Am o senzatie ca, sincer, si el e scarbit de ce a ajuns. Sta printre, si vorbeste numai pentru prosti.
Acum 7 ani nu-l intelegeau prostanii, in 2014 il inteleg numai ei.


Imagini needitate de la "plimbarea" promovata de Mircea Badea: