miercuri, 11 august 2010

Carrefour = teapa = de cacat = naspa

M-am uitat pe site la Carrefour si am vazut o oferta: compot de visine Raureni la pretul de 3,82 RON/borcan.
Daca mancati des compot de visine, stiti ca asta e un pret mic fata de cei 5-6 lei cat e in mod curent un borcan.
Zic, ma duc in Carrefour si iau 20 de borcane, sa am pentru la iarna. Trebuie sa fiu si atent sa nu expire maine, pentru ca stiu ca magazinele Carrefour mai au promotii din astea beton, la produse care expira peste o luna.
De fapt, majoritatea promotilor la alimente din Carrefour au o problema cu data expirarii.
Ajung in magazin si caut compotul faimos. Pretul MARE, pe un A4 spunea clar: 3,82 RON/borcan, compot de visine, de Raureni.
In raftul cu pricina exista compot de visine, dar marca Darine, care costa peste 5 lei sau compot de cirese de Raureni care costa peste 6 lei borcanul.
Compotul ala faimos de 3,82 lei era ascuns mai in spate, si numai in cateva borcane.
Ma rog, zic, o greseala a baietilor (cea mai frecventa greseala, de fapt).
DACA TE DUCI IN CARREFOUR SI NU CITESTI BINE ETICHETELE PRODUSELOR, TE INSELI CU MULTI LEI PER BON! Uneori ma duc si mai scanez singur produsele, sa fiu sigur ca nu ma insel.

Am luat toate borcanele de la oferta - vreo patru, mai precis. WOW!
Asta se intampla la Carrefour Baneasa.

Azi dimineata Alina a plecat catre Unirii sa-si caute o rochie.
Ii spun sa treaca si prin Carrefour sa-mi spuna daca oferta e prezenta si acolo.
Imi da telefon si-mi spune ca situatia e exact ca cea din Baneasa, compotul la oferta e bagat adanc in raft, cel scump e in fata, desi pretul din fata raftului arata clar Raureni de visine - 3,82 ron borcanul (in rafturi e compot de cirese de 6 roni sau compot de visine marca Darine, peste 5 roni borcanul).
Coincidenta?

Va spun dupa ce ajung in Carrefour Orhideea.

Pana una alta, "sa-ti fie rusine, Dinu Patriciu": CARREFOUR E DE CACAT.


P.S.: Veti spune: pai da, trebuie sa citesti bonurile inainte... ma nene, tu cand vezi mare scris un pret la raft, si in stanga si drepta sunt compoturi de visine... te gandesti ca sunt atat de JEGOSI incat sa puna alta marfa acolo? (alt producator, alt pret).
P.S.2: Pana una-alta, trebuie sa spun si ca dulceturile si compoturile marca Raureni sunt in top 3 la calitate. EXCELENTE! Dar si scumpicele...

Un comentariu:

Rocknroll spunea...

Pai nu stiai?
Carrefour e de cacat, clar!
Insa nu doar Carrefour face magarii. In tara asta majoritatea magazinelor de tip supermarket fac tot felul de mizerii, incercand sa te traga-n teapa prin tot felul de metode. La Carrefour am patit-o mai demult cu un pret la raft si altul la casa. Din pacate, n-am verificat pe loc (ai altele de facut si ei pe asta se bazeaza!), dar acasa le-am urat de bine... Degeaba, oricum, ei fac in continuare manevre. La fel si Kaufland, un alt supermarket pervers. De evitat, ca si Billa, Cora, Metro sau Mega Rahat Image.