miercuri, 2 noiembrie 2011

Pictorial Elena Udrea

Pentru ca acum este o isterie cu pictorialul ala din Tabu, in care Udrea se face ca e una sau alta, m-am gandit sa caut si sa adun cateva poze REALE cu madama.

Poze REALE inseamna poze in care armata de stilisti nu si-au pus mainile pentru a incerca sa dreaga borsul.

Am cautat poze de la conferite de presa, poze de pe strada, poze unde am crezut eu ca nu a avut timp sa treaca pe la stilist (cum, de exemplu, a stat 45 de ore la coafor inainte de vizita la spital, unde era internat base).

Atentie, poze!

In prima poza va rog sa va uitati la dimensiunea capului femeii versus al barbatilor de alaturi. Intr-adevar, barbatii sunt plasati mai departe decat ea, dar oricat ar fi luata in calcul perspectiva nu se poate spune ca Udrea nu are capul cat a omului de langa ea.

Sa fii femeie si sa ai un cap cat un barbat gras, nu cred ca e prea "feminin".


Poza 2... mi se pare mie sau Udrea seamana foarte bine cu barbatul de alaturi: acelasi cap, burta, statura... doar ca Udrea e boita si are rochie. :)
Cred totusi ca Udrea are burta mai mare... :))
later edit: Udrea nu e mai inalta decat domnul de alaturi, am gresit - sunt convins ca e pe tocuri: so, are acelasi cap, aceeasi burta, numai ca e mai scunda cu minimum 10cm decat barbatul de alaturi. :))


A doua "unitate de masura" o vedem in urmatoarele 3 poze, unde udrea se pozeaza langa Bute:




Poate jura cineva ca nu are capul cat a lui Bute?
WTF, esti femeie si ai capul cat al unui boxer?


Restul pozelor de mai jos sunt "la gramada", cu mostre de udrea fara atingerea stilistilor...
Sau, daca a fost vreun "designer", omul a facut o treaba mai putin reusita SAU si cu stilisi udrea nu are nici o sansa (daca nu sunt prezenti macar 5-6).
Dati click pe poze daca vreti sa le vedeti ceva mai mari.












Gauri in faţă:





Faţă "cat porcu", plus par vopsit aiurea:







Pozele apartin in totalitate autorilor, mi-am permis doar sa le "imprumut" pentru acest articol.



P.S.: a spus careva ca am exagerat, ca udrea nu are capul cat a lui Bute?
Hai sa vedem, cu doua linii: puteti printa poza originala si sa faceti asta pe hartie, daca nu aveti Photoshop:





Hai si o poza cu zoom:









Before/after "pictorial sexy": cap de cal photoshopat

7 comentarii:

andrei spunea...

sincer merita fututa o data sau de 2-ori

Anonim spunea...

Milfa.

Daniel Ionescu spunea...

Daca-mi permiti o contributie... am urcat-o pe tinypic (la adresa http://tinypic.com/r/ivij3l/5) ca altfel nu m-a dus mintea... si e de pe la o intalnire, sau conferinta, ceva, de prin Rm. Valcea. Sper sa intregeasca colectia ta, oricum remarcabila.

andrei1205@yahoo.com spunea...

http://albulescu.blogspot.ro/search?q=elena+udrea

Anonim spunea...

Ai vrea tu sa ai o femeie ca ea. Asta e, oftica si neajunsul de a arata foarte bine sau a avea valuta. Nu zic ca o ai pe Manuela neaparat si esti multumit cu ea, dar femeia ta sunt convins ca nu are nimic din ce are ea. Tu ai vazut ce forme si-a tras boarfa inca de vara trecuta, de cand a dat jos toata sunca, cine stie prin ce circumstante? Sunt pozele alea cu ea in costum de animal print de la mare ajunse prin ziare. Zi-mi tu o femeie cunoscuta din Romania care la 40 de ani mai arata asa. Sigur, vei spune rezultatul banilor investiti in fitness-ul spartanic pe care l-a practicat. Dar pun pariu ca daca ti-ar aparea una dezbracata-n fata ta ca ea, ai sari ca animalu` cu bale la gura pe ea. Buna rau la corp e si muie faina are (adica muie de luat muie, nu chip de inocenta/femeie adevarata si care iti inspira ceva). Daca ti se pare tie ca nu e buna acum (fiindca in urma cu cativa ani era umflata), ori esti gay ori esti cu capul. Cat despre activitatea anti-politica si toata campania, da, s-o futem in gura toti. O curva din Buzau care a supt puli pe personal si s-a trezit peste noapte cea mai avuta si mediatizata femeie de la noi. Care acum isi face poze cu babele la masa mancand mici si crosetand si alte din astea sa se dea din popor s-o voteze gloata de prosti.

Cristian spunea...

Anonimule, de ce crezi tu ca toti suntem ca tine? :)
Mosule, acum sunt in Italia, aici femeile de 40 de ani arata de zeci de ori mai bine ca Udrea.
Lumea mea nu se termina la Udrea, cum se termina la tine. :)

Cat despre "Ai vrea tu sa ai o femeie ca ea.", nu-ti arat poze cu femeia cu care sunt de peste 10 ani, ca nu vreau sa ma laud aiurea. :)

Cristian spunea...

Daca acum coborati la primul semafor, in maximum 10 minute va trece strada cel putin o femeie mai faina decat Udrea. :)