vineri, 6 ianuarie 2012

Antena 3 a luat un premiu pentru stiri/reportaje?

Antena 3: "Sa aveti un sfarsit de saptamana linistit", asta dupa ce toata ziua au prezentat violuri, crime, accidente, infractor in greva foamei, cresterea euro...
.........

Incerc sa urmaresc stiri pe alte canale: EuroNews, DW (jurnal varianta in engleza), TVE au in grupul de stiri principale: "Obama reveals plan to cut US military spending".

Pe canalele de stiri din Romania, la stirile de la fix se discuta despre o gagica cazuta de la geam, despre un violator in greva foamei, "Vrajitoarea Melisa", "Inmormantarea de la Barbulesti" . Au trimis care de reportaj la fata locului!

WHAT THE FUCK!??
Antena 3 a luat premiu la nu stiu ce festival anonim!?

Un comentariu:

Anonim spunea...

Ai dreptate, am tot remarcat si eu asta de vreo 2-3 ani. Se vorbea acum ceva vreme de un proiect de lege sau norma CNA, habar n-am ce era, care prevedea un anumit procentaj de "stiri pozitive". Incep sa cred ca nu era o idee asa tampita, chiar daca alea nu fac rating... :-)
Imi povestea cineva care a fost in Japonia cum difuzau la inceputul stirilor din prime time cel putin vreo 10 minute bune despre... primii ciresi infloriti.