luni, 24 decembrie 2012

Mic review al produselor Defne


Inainte de a scrie m-am intrebat daca aceasta postare va trece drept reclama sau nu.

Daca veti urmari blogul, poate veti observa ca nu fac "glume" ca toti piscotarii, sa scriu de bine pentru ca am primit un borcan de bulion, sau o sticla de lapte, sau o masina pentru 3 zile. Imi bag piciorul in chipsurile lui mos craciun si ma doare fix de "bunatatile" firmei X sau Y, care asteapta un c....t de articol pentru ca au trimis un cos cu 3 borcane de c....t. Frate, daca pe sticla ta de lapte proaspat scrie ca in compozitie e "lapte praf", crezi ca voi scrie ca e bun pentru ca mi-ai trimis un cos cu 3 iaurturi? Mi-ar fi rusine.

Cand scriu opinii despre un produs sau altul, de multe ori fac asta pentru a trage un semnal de alarma catre consumator, pentru a semnala o teapa a unui producator. Sau, pentru a promova o firma cu anumite produse - produse unde se vede atentia sau calitatea NESCHIMBATA DE-A LUNGUL ANILOR.

Azi voi scrie despre Defne, o firma romaneasca (asa cred, asa scrie pe cutii) cu produse fabricate in diferite tari (inca odata, asa scrie pe cutii)
De exemplu, la pasta de tomate, acum un an-doi in urma scria "fabricat in Bulgaria" si ma gandeam "frate, ne fac bulgarii si la bulion".
Azi am luat din nou, ACELASI AMBALAJ, si scrie "fabricat in Turcia".
Tara e mai putin importanta, importanta e calitatea.
Si cred ca Defne are inspectori de calitate care stiu ce fac = nu au schimbat calitatea in cursul anilor.

Cand cumperi un produs, te astepti sa fie ACELASI de fiecare data, nu?
Poate cumperi sapun ieftin pentru ca esti sarac. OK. Principalul e sa te speli, nu conteaza cu ce. Dar calitatea sapunului facut de firma pe care o agreezi (ieftina sau nu) sa ramana aceeasi! Stiu ca e ieftin, stiu ca e naspa, dar stiu la ce sa ma astept.

Ei, firma Defne primeste 5 stele de la mine pentru calitatea pe care au pastrat-o chiar daca au schimbat furnizorii.

Nu voi vorbi despre cat de bune sau nu sunt produsele lor: va las sa va faceti singuri o opinie.
Tot ce sa pot sa va spun e ca in 3 ani nu au schimbat calitatea la ce vedeti in poza. Au mai crescut pretul (ce produse nu s-au scumpit in 3 ani?) dar nu au schimbat marfa.
Si asta ma face sa fiu client fidel.

---------------------------------------------------------------
P.S.: RETINETI! Nu am scris daca produsele sunt bune sau proaste, asa ca nu vreau aud "da, l-au platit cu 3 borcane de bulion sa scrie", cum a fost cazul carnatilor Angst. (btw, am ma incercat o singura data carnati din aia - acelasi rahat, au stricat reteta grav. De asta nu cumpar carnati Angst si cumpar bulion Defne - nu simt ca imi trag teapa)

P.S.2: dovada ca nu schimba calitatea e cazul gogosarilor in otet, Defne: am cumparat in doi ani diferiti, aceeasi calitate: sunt prea moi! :-)  Ardeii kapia, in schimb...

Niciun comentariu: