vineri, 3 aprilie 2009

Nu-mi plac oamenii care se plang

Cred ca asta e marea mea problema in Romania. Ca nu-mi plac tipul asta de oameni. Si al dracului, numai din astia am parte. Motivul lor principal: de departe e lipsa de bani. Asta e motivul principal, si va fi pentru o lunga perioada de timp.
La naiba, nimeni nu se plange ca e prost, ca fumeaza prea mult, ca bea ca porcu', ca e gras, ca polueaza prea mult. NU, toti se plang ca nu au bani, ca de ce ala are masina, sa moara si capra vecinului...
Un al doilea motiv ar fi lipsa timpului. Unde te duci, unde te intorci, auzi expresia "nu am avut timp".
So, nu ai timp, nu ai nici bani... atunci ce dracu' faci de nu ai timp? Si cum ... nu ai bani?
Foarte multi se plang ca salariul e mic, ca nu le ajunge de la o luna la alta, trebuie sa se imprumute & stuff.

Am spus ca daca aud pe cineva ca moare de foame in Bucuresti, il bat. Acum ma gandesc sa le urlu in urechi si celor care spun ca e criza. Sa ma revold pana la limita violentei... Si mai jos explic de ce:
Picura apa la baie. Bateria stricata. Am zis sa o desfac sa o repar: trebuia schimbat un oberteiner. Ma uit mai atent, tronul pe care care sta minunea asta era mancat de apa. Operatia devenea brusc mai complicata.
Ok, am desfacut complet chiuveta, am scos bateria, am incercat cu niste chei sa o desfac, sa scot tronul, sa-l pilesc. etc...
Cum nu aveam scule suficiente (pentru ca ma mut ca tiganul) am luat bateria cu mine in geanta.
La serviciu, lumea radea de mine. Cu expresii de tipul: "hai ma, mai vrei sa o repari? Ia-ti alta. Sau iti iau eu alta, sa nu temai vad cu asta." (deci e criza in Romania, nu?)
Seara m-am dus in piata sa iau oberteinere. Ma vede femeia care vindea si ma intreaba: "Ce mai vreti a faceti cu bateria aia? Nu mai bine va vand eu una noua? Numai 40 de RON, e pe ceramice, model nou" Deci baba vindea oberteinere NOI si incerca sa ma convinga sa cumpar o baterie. Atunci de ce P*** mai vindea oberteinere??? Chiar vroiam sa o intreb faza asta.
Nu mai pot de nervi.

Si ca sa inchei, azi vorbeam cu niste tipi si incercam sa-i conving ca putem lucra ceva pe niste bani cat de cat ok. Adica, putem face niste bani, muncind mult dar... sunt niste bani! Suma era prea mica si nu prea era interes. Cam cat? Cam 1000 de euro/luna, muncid MULT o saptamana/luna.

In concluzie: daca mai aud pe cineva ca nu are bani sau ca se plange de criza, cred ca-i spun vreo doua din suflet...
-------

P.S.: bateriile alea noi "pe ceramice", pentru chiuvete SUNT NISTE CACATURI! Am avut una si picura de noua. Nu se inchide bine... Daca la astea vechi mai schimbi un oberteiner, la astea "pe sistem nou" TE CACI IN ELE, nu ai ce sa le faci!
Cum ma, picura DE NOUA? (e noua si picura cu un debit de 10-15 litri in 24 de ore).