miercuri, 13 iulie 2011

Care e diferenta intre cele doua stiri?

Bute, adus cu elicopterul la Buşteni
Lucian Bute a avut parte de o surpriză neaşteptată astăzi. Primarul din Buşteni, Emanoil Savin, l-a invitat în staţiune şi i-a pus şi un elicopter la dispoziţie pentru a ajunge cât mai repede în oraşul în care este cetăţean de onoare. (click pe link pentru continuare)

Emil Boc a calatorit cu elicopterul SRI impreuna cu doi copii
Premierul Emil Boc a fost surprins, marti dupa-amiaza, in timp ce cobora dintr-un elicopter al Serviciului Roman de Informatii, pe Aeroportul Baneasa, el fiind insotit de doi copii, dintre care unul era fiica sa mai mica, transmite Realitatea TV. Purtatorul de cuvant al Executivului, Ioana Muntean, a spus ca premierul a achitat SRI contravaloarea transportului. (click pe link pentru continuare)


Astia la Antene il toaca pe Boc ca si-a luat plozii cu el in elicopter - se intreaba cine a suportat costurile si cum a platit Boc... De primarul cururlui nu intreaba nimeni din ce bani l-a adus pe Bute cu elicopetrul la Busteni?
Ce salariu are un primar de Busteni?
Daca Bute a fost adus pe banii statului, pe ce considerente? Ca e campion la box? Chiar nu putem trage o linie?

Sunt impotriva lui Boc, base sa moara in cancer si udrea sa-si cumpere lumanari din banii ciorditi, dar chiar sa te caci pe tine ca un tata si-a luat copiii cu el in delegatie? Si pana unde? Bucuresti - Sibiu. WOW!

Am vazut faza ca pe un fel de bucurie pentru copii: "si asa ma duceam la Sibiu, e cu elicopterul, si astia mici nu au mers niciodata cu elicopterul. Sa-i iau si pe ei, nu e mare cheltuiala in plus - mai precis, nu s-a cheltuit nimic in plus!"
Nu, eu nu l-am vazut pe Boc mafiot aici, nu a dus copiii la soacra, i-a plimbat cu elicopterul pentru ca oricum mergea in acea directie, nu a facut ocol si nu a trimis elicopterul dupa ei.
Boc are multe bube-n cap, MULTE! Dar asta de ieri nu e una din ele.
SI pe mine ma lua tata cu el cand mergea cu treburi Iasi-Vaslui. Oricum era masina goala, da-o-n...

Niciun comentariu: