vineri, 15 iulie 2011

Se intampla din nou...


Candva aveam o problema cu nespalatii din RATB si am inventat un fel de campanie: "Un sapun pentru fiecare". Hotarasem sa am in rucsac la orice ora 2-3 sapunuri, si cum il simt pe unul ca PUTE, sa-i ofer un sapun.
Duda se intampla in 20 februarie.


Azi, in 15 iulie, vad in ziar si citesc pe bloguri: "Rexona-rasplateste-calatorii"
Rexona rasplateste fidelitatea calatorilor cu mijloacele de transport in comun
Cu prilejul relansarii gamei de antiperspirante, deodorantul numarul 1 in lume* lanseaza campania nationala “Rexona iti rasplateste fidelitatea”, destinata calatorilor care circula mijloacele de transport in comun din principalele orase ale tarii. Realizata in parteneriat cu companiile de transport public din orase precum Bucuresti, Iasi, Cluj, Sibiu, Timisoara, Arad si Oradea, campania „Rexona iti rasplateste fildelitatea” are ca scop recompensarea calatorilor care adopta un comportament civic corect si isi achizitioneaza bilet, abonament sau reincarca abonamentul prin intermediul cardului Activ in perioada 4 iulie – 4 august 2011.
-------------------------------
Si in ziarul CLICK: "Îţi iei bilet, primeşti un deodorant"
Azi în Timişoara, mâine-n toată ţara. În Banat n-a început doar Revoluţia română, ci şi o campanie frumos mirositoare: deodorante pentru tot poporul plătitor de bilete pe transportul în comun.

Atat.

P.S.: poza de sus e luata din postarea mea de pe 6 februarie...

P.S.2: de ce am pus titlul "se intampla din nou"? Pentru ca mi s-a mai intamplat odata.

Am visat ceva in septembrie 2009:
Visul de aseara
Am avut un vis aseara... cum ar fi daca in loc de geamuri, tramvaiul, metroul si autobuzul ar avea ecrane LCD? Ecrane LCD pe care sa fe proiectate imagini in miscare din alte orase. Ca si cum te-ai uita pe geam, dar nu ai vedea Bucurestiul jegos ci Parisul. Ca si cum tramvaiul ar merge prin Paris... filmat un traseu in Paris si apoi proiectat pe LCD-urile geamurilor din 41...
Cum ar fi? Bulversant?
Cand vor aparea chestiile astea pe piata, nu uitati cine a avut ideea. :)
------------
edit: sa expun problema in alt mod:
METROUL din Bucuresti - unele garnituri au nume de orase: Amsterdam, Berlin: acum, nu trebuie sa fie LCD_uri in locul geamului, pot fi langa geam. Pe LCD_uri sa fie imagini filmate cu acceasi viteza cu care se misca vagonul.
Ok, daca esti patriot, nu imagini din Praga (Madrid, NY), imagini filmate pe traseul trenului Bucuresti-Iasi... e mai ok asa? :)
De ce ideea asta? Pentru ca, daca lucrezi, esti obligat zilnic sa vezi acelasi peisaj. Acelasi si acelasi, zi de zi, luna de luna...


Si acum o luna, in mai-iunie 2011, am vazut asta la TV:

Niciun comentariu: