miercuri, 4 aprilie 2012

Udrea Prigoana

Iar vad caricaturi cu Udrea, ca "mama cat e de buna", ii pun astia capul (in Photoshop) numai pe bunaciuni cat mai "nebunatice".

Eu vad altceva.
Eu o vad pe Udrea, de exemplu in conferinta asta de presa - poza e luata din Kamikaze
Am vazut ca, in poza, Prigoana are o atitudine de bodyguard, priveste serios, suparat, imbracat in negru.
Bodyguard... gandindu-ma la bodyguard mi-am dat seama ca Udrea ar fi si ea buna de bodyguard!
Am pus niste etaloane - are spatele cat a lui Prigoana.

In plus, stie toata lumea cate vizite la stilisti face. Daca nu s-ar mai duce la "stilisti", dupa mecla ar putea fi oricand bodyguard!
Mai ales ca are capul cat al lui Bute! :)P.S.:

Am mai facut cateva "masuratori" la barba si la marimea capului...

Un comentariu:

Ady spunea...

Buna ziua,

Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

dumitru_gabriela31@yahoo.com