duminică, 6 iunie 2010

"Restaurare"

Prezentare generala: Este pentru prima oara in Romania cand publicul va fi invitat la un program de televiziune interactiv pe aceasta tema, programul "Restaurare" fiind o nesperata sansa de salvare a unor cladiri de patrimoniu clasate ca monumente istorice si de arhitectura. Respectand formatul international achizitionat de la Endemol-International B.V., TVR va oferi publicului 30 de obiective de patrimoniu din intreaga tara, pe care votul telespectatorilor le poate salva de la degradare sau chiar de la distrugere.

Am vazut emsiunea pe TVR HD si am fost impresionat de ea. E filmata HD, detaliile sunt extraordinare si... Romania este o tara foarte frumoasa!
Prezentatorul are o vorma molcoma, calda, placuta. Locurile unde se filmeaza ar trebui sa fie mult mai cunoscute de romani (si de straini) decat sunt cunoscute acum.
E o placere sa vezi emsiunea. V-o recomand!

Oare madam Udrea a vazut vreun episod?
-----------------------

Emisiunea 'Restaurare' premiată la Superlativele VIP
Campania Restaurare de la TVR 1 a fost desemnata cea mai buna emisiune de televiziune a anului in cadrul Galei Premiilor Superlativelor VIP 2009. La aceasta categorie au mai fost nominalizate emisiuniile: “In puii mei” de a Antena 1 si Campania “Jos Palaria” de la Pro TV.

"Restaurare" a fost la aceeasi categorie cu “In puii mei”? ASTIA-S PROSTI??

------------------------

Concurs pentru restaurare
Trei biserici de lemn din judeţul Vaslui vor intra într-o cursă pentru restaurare, alături de monumente istorice din alte judeţe, în cadrul unui concurs televizat organizat de TVR 1 şi susţinut de Ministerul Culturii şi Cultelor.

“Restaurarea” este o emisiune culturală produsă de postul britanic BBC2 în vederea încurajării publicului telespectator să se implice în restaurarea clădirilor istorice. De curând, postul public TVR 1 a cumpărat licenţa şi drepturile de franciză ale emisiunii şi va introduce în grila de programe, din toamnă, emisiunea care va avea drept scop restaurarea şi reabilitarea unui obiectiv - monument istoric, pe baza voturilor telespectatorilor.

Niciun comentariu: