un mic text gasit pe net:
"Coaja de portocala, merele alea care sunt cat pepenele,rosiile luminoase,etc, sunt injectate cu cateva substante toxice pentru a grabi coacearea si a rezista transporturilor luni. Eu nu iti recomand . Aminteste cand bunica facea prajituri cu coaja de portocala care atunci nu era nu stiu cum . Totusi , na . vorba lui ... nu murim a doua zi ... murim treptat."
Eu nu inteleg de unde mitul asta cu fructe "injectate".
Curul romaniei de la Paris scrisese la un moment dat de pepeni injectati.
Cine e ATAT DE DOBITOC sa creada ca sta unu' cu o seringa sa injecteze fructe?
Cand un kil de portocale e 2,5 lei (si contine 6 portocale mici sau 4 medii-mari), cine naiba, si cum se justifica costul, sa stea unul cu o sticla de cacat si o seringa sa le "injecteze"?
Apoi, daca ne gandim la cum arata pe dinauntru un fruct, care e noima sa "injectezi" puctual unul? A observat cineva cum arata pe dinauntru un fruct din gama citrice? Cum sa treaca lichidul "injectat" in masa fructului, cand sunt membrane care "definesc" mici portiuni.
Prea multa lume proasta...
Un comentariu:
perfect de acord :)) dar majoritatea sunt parca hipnotizati de ce vad in presa
Trimiteți un comentariu