vineri, 4 martie 2011

Românii au redus consumul de şampon şi săpun pe fondul crizei

Românii au redus consumul de şampon şi săpun pe fondul crizei

Citind articolul mi-am adus aminte de problema mea cu sapunurile si nespalarea romanilor.

Boc: "E firesc, din nefericire. În condiţiile în care s-au redus veniturile, fiecare şi-a restrâns cheltuielile. Aşa facem şi fiecare în familie", a afirmat primul-ministru, spunând că şi Guvernul la nivel macro a fost nevoit să ajusteze cheltuielile la fel cum a făcut fiecare familie."

Boc a renuntat la cheltuielile cu sapunul si samponul? Cand un sapun e 1 leu, sincer, mi-e mila de "atmosfera" din casa lui Boc... macar o deschide geamurile? Macar atat!

Ca raspuns suplimentar, o anumita "Miscare de rezistenta" a facut o declaratie mai ampla pe vreausareclam



UPDATE 18 Mai 2011: Radu Adam imi scrie:

voiam sa-ti zic o faza, ca pusesei tu cu sapunul pe facebook eram in autobuz si venea un miros foarte naspa de pisat/cacat statut .... si ma uit si vad ca era un mos pe la 65-70 de ani, citea libertatea, dupa care scoate din geanta can-can .... si apoi si click
si m-am dus la el si ii zic "bine ca dati banii pe porcariile astea porno, dar un sapun nu v-ati cumpara sa va spalati!!!!"
si o baba zice "are dreptate domnul asta tanar... nu vezi domnule cum puti?"

Radu continua: eu am un boschetar la bloc ... acum doi ani cand m-am mutat l-am vazut intr-o dimineata la magazinul de jos. stii ce facea? avea 2 lei si si-a cumparat un sapun... si l-a intrebat vanzatoarea ce face cu el si ala s-a uitat ciudat la ea si zice "pai cum ce fac? ma spal si eu ca oamenii, nu? ma duc la basarab la service-ul ala de masini si ma lasa la ei la baie sa ma spal".

Niciun comentariu: