miercuri, 28 mai 2008

fat, fat, FAT!

Yo!
Cat de "oficial" trebuie sa ti se spuna ca esti gras ca sa accepti asta?
Sa spunem ca hainele pe care ti le cumperi nu le mai gasesti in sectorul "normal" ci in sectorul "pentru grasi" sau, cum se spune in Londra, Xtralarge. Cred ca sa nu jigneasca lumea, de asta nu folosesc: "for FAT PIGS" sau ceva asemanator...
Ei bine, e oficial si dupa "legile" engleze: sunt GRAS! Nu stiu daca in Bucuresti paream balena, dar sa stiti ca mananc destul de ok. Da, mananc MULT, recunosc; dar nu prea mananc prajeli, bag multe fructe, ador "verdeturile" si salatele, borsurile si supele...
Si, desi prietenul meu Toni care a venit din Bucuresti si nu m-a vazut de vreo 4 luni a spus ca parca am mai slabit putin, eu nu-mi gasesc pantaloni!!
Problema mea este numai la pantaloni. Nu am avut niciodata probleme sa-mi gasesc tricouri, plovere, geci, hanorace, camasi (de fapt, la camasi cu guler, marimile bune "la burta" nu prea ma ajung la gat).

Ieri am zis: frate, gata, ma duc la haine pentru grasi. Nu se mai poate. De 3 ani am aceeasi pereche de pantaloni, cu greu mi-am mai gasit una in Cehia... cu numai doua perechi de pantaloni "de oras" nu se poate supravietui.
M-am dus in Debenhams... e un magazin destul de scump - dar mai aveau haine la sectorul "cleareance", destul de ok la preturi.
Ca sa va faceti o idee, marimea "taliei" mele este de 108 cm. Asta inseamna 42 de inch... Masurile "normale" in orice magazin de aici se termina pe la 38 - 40 de inch... daca ma imbrac cu o pereche de pantaloni 38, nu reusesc sa-i ridic pana la talie...
Ok, hai la "grasi"... Daca va considerati obezi, cand veniti la Londra va invit sa mergem impreuna la sectorul Xtralarge... eram cel mai mic de pe-acolo: 42 de inch este marimea cea mai mica de la grasi.
Finally am gasit o pereche de raiati marimea 42. Ma duc la cabina de proba... am atasat si o poza sa vedeti cum imi veneau... nu i-am luat )

Asta era introducerea, as mai avea multe tare de povestit. Sper sa gasesc si motivatia sa fac o poveste lunga...

Un comentariu:

Cristian spunea...

yo! Am gasit pantaloni!!!!
Vai doamne ce ma bucur, se rupesesera rau aia vechi!
Ajunsesem atat de "speriat" ca nu am sa gasesc incat am scris la firma producatoare in Germnia...
Dar azi ma plimbam prin Uxbridge si am vazut un magazin JD sport... Eu nu ma omor dupa hainele exclusiv sport (pentru ca mi se par bune numai de sport, nu de mers pe strada) asa ca nu aveam chef sa intru.
Pentru ca erau reduceri, prietena mea a insistat sa intram sa se uite dupa o pereche de "adidasi"... ok.

Si... YES!! URAAA!!! Am gasit pantaloni!!!
Nu la sectorul xtralage, nu la raioanele de grasi si de mega-ultra-porci, nu! LA RAFT. Intr-adevar, marimea XXl dar sunt TURNATI pe corpul meu.
Sunt foarte bucuros, berea sta in frigider, daca avti drum in Uxbridge.

Mi-am luat TREI perechi... si ma gandesc sa ma intorc in magazin sa mai caut inca vreo doua...
Nu sunt "de treining" sunt mai "rappa" asa, negri si verzi, simpli, fara buzunare laterale, sau alte zorzoane/imprimeuri... material din bumbac si in... EXACT CUM IMI DOREAM!
Si nu mai spun ca i-am gasit si la reduceri: 8 pounds bucata: MOKA, GRATIS (eram in stare sa dau si 40 -50 pe o pereche numai sa gasesc).

Sunt fericit.
C.


Am aflat si exact ce cautam eu: size 42, lower waist, boot cut (or straight cut)... bag la cap pentru data viitoare.
--------------------

si mai cautam spirt medicinal si nu gaseam... se numeste "surgical spirit".
Eu am incercat sa cumpar "aseptic solution" dar PUTE GROAZNIC a spital... nu am cum sa ma dau pe fatza cu ea...