miercuri, 30 martie 2011

Promotie IKEA: la (gi)oale!

As vrea sa scriu mult text aici, dar nu mai am chef. M-am luat cu prelucrarea pozelor (taiere, redimensionare) si nu mai am textul in cap. :-)
Am sa las pozele sa vorbeasca si, daca imi vine inspiratia pentru ceva frumos, scriu.

Pentru inceput, trebuie sa vedeti la ce era oferta:


Promotia apare in catalogul din 2011. Cum lucrez la 10 minute de IKEA, mi-am zis sa trag o fuga sa iau si eu un set.
Azi dimineata, in fata magazinului, la 9:45 era asa:




Magazinul s-a deschis la 10:





La intrare era un afis mare care spunea ca se dau maxim cate doua seturi de oale de fiecare persoana, "sa ajunga la toata lumea". Am pus ghilimele pentru ca e o chestie foarte cuoscuta de cand stateam la coada la lapte (1985), si am mai pus ghilimele pentru ca... CHIAR ASA SCRIA. :-)
Numai ca oamenii au venit cu toata familia dupa ei:




Printre astia cu multe seturi de oale dupa ei, se auzeau voci: "Vai, ce inghesuiala dom'le! Ce romani, cum se inghesuie... pentru ce? Pentru oale!?"
Cat de CACAT poti fi sa stai cu 5 seturi de oale dupa tine (luate prin imbulzeala) si sa spui din astea? Cat de papagal si ipocrit trebuie sa fii?


Am vrut sa scriu asta ca raspuns la celebrele stiri cu batai pe oferte, din tara.
Primul reportaj de felul asta a fost facut in Iasi (celebrele scene cu masinile de gaurit), si de atunci lumea crede ca toata "buba" e in Moldova. Ei, nu. Romanii sunt la fel in toata tara!
Pozele sunt din Bucuresti, reportajele de mai jos sunt din tara:






P.S.: Nu, nu am luat nici un set de oale. :) Am aproximat din ochi cati oameni sunt si mi-am dat seama ca nu am nici o sansa sa prind... Am intrat relaxat, am facut poze si am plecat.

Un comentariu:

Anonim spunea...

vai, ce mi-ar fi placut si mie sa prind un set de oale !...