marți, 16 iunie 2009

un mesaj de pe forumul Softpedia

Tomaso e un user de pe Softpedia. Cred ca a stat in USA sau ceva de genul, e cam disperat cu "uite cat de buni sunt americanii". Eu nu sunt de acord cu el.
Dar astazi a scris asta (discutia de AICI):
"Eu mă refer la faptul că tinerii nu par a fi interesaţi de a lucra în domeniul privat pentru faptul că nici nu sunt suficient de bine pregătiţi şi nici condiţiile din medicina privată nu sunt tocmai ok. Statul face o concurenţă neloială medicinei private, menţinând acest serviciu în zona protecţiei sociale. De aceea nici investiţiile nu se pot face, fără riscuri mari.
...
Ideea era că avem o acută lipsa de meseriaşi în orice domeniu.
Indiferent de situaţie, 90% dintre oamenii cu eu care intru în contact sunt cârpaci, sau incompetenţi.
Greu găseşti oameni care să facă un lucru bun, fără să îţi dea bătăi de cap.
Bogdane, nu îţi doresc să ai de a face cu instalatorii, electricienii, zugravii, faianţarii din România. Te vei îmbolnăvi de nervi, mai ales dacă ai trăit mai mulţi ani în lumea normală. Sunt ca pruncii. Mereu au nevoie de câte ceva.
Ieri, de exemplu, ditamai echipa de "maiştri" stătea degeaba pentru că nu aveau nu ştiu ce dibluri. La 500m era un magazin de unde puteau să le cumpere. Costau cam 10 Euro. Nu se punea problema să nu aibă bani la ei, nici vorbă. Îi doare în p**ă de meserie, pentru că toţi o văd ca pe ceva provizoriu în drumul către slujba de vis ( şofer la vreo isntrituţie publică, paznic ori magazioner ... ) "

Acest mesaj a fost modificat de tomaso: Azi, 09:48

Un comentariu:

Anonim spunea...

Softpedia, moderatori si useri

http//www.forumuri-virtuale.blogspot.de