miercuri, 3 noiembrie 2010

La DEBO.ro daca le esti client persoana juridica, BEWARE!

Treaba sta cam asa: de fiecare data cand e ziua cuiva din firma, punem fiecare cate ceva "maruntis" pentru un cadou.
E un fel de "depozit" luna de luna pe care-l faci, si care se intaorce inapoi de ziua ta, in forma unui cadou - poti sa gandesti si asa.
Luna asta a fost ziua Violetei, ea si-a dorit foarte mult o pereche de casti audio, pe care sa le poarte la sala.
Aia de la Debo au spus ca sunt "minuscule" sau ceva, cand coletul a ajuns in sediu, se pare ca nu erau chiar cle mai mici casti din lume...
Problema e ca Vio chiar vrea sa le poarte la sala. Si nu prea poti face sport cu o chetie atarnata de tine.
Le-a scris frumos celor de la Debo, cu rugamintea d a-i inlocui produsul, mai precis femeia voia ceva MAI SCUMP, platea ea toate taxele si cheltuielile aferente transportului, numai sa le poata folosi, sa nu stea acasa cu o pereche de casti Sennheiser sigilate.

Citez din scrisoarea ei care debo.ro:

Va rog sa transmiteti celor de la Directia de Juridic si Contencios citatul de la Capitolul Termeni si Conditii din site-ul debo.ro pe care il listez inca o data mai jos ca si legea din care care este extras - O.G. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanţă, cu modificările şi completările ulterioare, pe care v-o trimit atasat.
Sunt dispusa sa-mi platesc taxele de transport pentru returnarea produsului achizitionat cat si pentru trimiterea produsului care il inlocuieste, asta in cazul in care sunteti de acord cu o rezolvare amiabila.
Astept raspunsul dumneavoastra final.

Raspunsul lor final este in poza de mai jos, in plus, in e-mailul primit mai apare:
Colegii de la Directia de Juridic si Contencios ne-au comunicat faptul ca OG 130/2000 priveste contractele la distanta incheiate de catre persoane fizice si nu de catre persoane juridice (companii). Ca atare, achizitiile online se realizeaza conform prev. Legii 365/2002 privind comertul electronic.

So, daca era persoana fizica se putea, asa nu. Ce e cu rahatul asta!??



BA DEBO, SUNTETI PROSTI?
Nu,pe bune, va merge chiar atat de bine incat sa riscati postari de felul asta pe bloguri? Chiar VA CACATI PE VOI sa schimbati o pereche de casti nepurtate, sa schimbati cu un produs mai scump, in momentul in care clientul este dispus sa plateasca toate cheltuielile suplimentare aparute, precum si diferenta de pret?
BAAAA!!! PUTEATI CASTIGA BANI!
Acum veti "castiga" ceva postari de tipul "Debo.ro e de cacat", 20 de clienti in minus (noi astia din firma) si o mica plangere la OPC.

E bine asa?
NU CUMPARATI PRODUSE ELECTRONICE D ELA DEBO.RO!
DEBO.RO, UN VANZATOR CU PROBLEME.


Debo - lesbo

Niciun comentariu: